support

Het werk wat wij doen in Burundi is op vrijwillige basis. Daarom zijn wij afhankelijk van giften om ons leven in Burundi te bekostigen. Mocht u deel uit willen maken van ons support team en daarmee ook het werk wat wij doen, dan zouden we u willen vragen om ons maandelijks te steunen. 

zo kunt u ons financieel steunen

Voor Nederlands inwonenden

Wij hebben de mogelijkheid om onze financiën via de kerk te doen. Shelter Haarlem heeft een ANBI status. U kunt geven door het geld over te maken naar de rekening van Shelter Haarlem.

De informatie is als volgt:

 

IBAN: NL 61 INGB 0001851622

Tnv: Shelter Haarlem

Met omschrijving: project Burundi

 

Omschrijving gift:

In de omschrijving moet project Burundi worden vermeld. Mocht u dit niet doen wordt het gebruikt voor de algemene projecten van onze gemeente.

Eenmalige gift:

Mocht u eenmalig geven dan kan u dit doen door eenmalig over te maken naar de bovenstaande rekening.

Maandelijkse gift:

Mocht u maandelijks een gift willen overmaken dan kunt u dit doen door er een automatische overboeking van te maken. Dit doet u door de frequentie aan te passen bij u gift. U kan er hier ook een einddatum aan hangen, mocht u dit prettig vinden. 

Anonieme gift:

Wij krijgen periodiek een uitdraai van de giften die worden gegeven via Shelter. Mocht u het prettiger vinden om anoniem te geven dan kan u dit doen door “Anoniem” achter “Project Burundi” te vermelden in de omschrijving. Dan zal u naam niet gekoppeld worden aan de gift die u geeft en blijft uw gift anoniem.

Mensen gevestigd buiten Nederland

Mocht u wonen buiten Nederland en zou u toch willen geven, dan kan u contact met ons opnemen via de mail en kunnen we op deze manier samen kijken naar een mogelijkheid om te geven.

Bedankt voor u steun

Wij zijn u ontzettend dankbaar voor u steun en zien u dan ook als een deel van ons team. Wij willen ook graag weten wie u bent. Daarom willen we u vragen om dit formulier in te vullen met wat vragen over uzelf. Hiermee hopen we verder contact met u te kunnen onderhouden.